Så gick det för Grabben

Det var Grabbens 20:e GöteborgsVarv i år. Han började inte springa som spädbarn, men nästan. När han lämnade Halmstad igår morse var han hes. När han kom hem gick det inte att höra vad han sa. Men att han hade ont i halsen, förnekar han. Dock erkänner han att halsen påverkade utgången som blev 1.28. Inte så att han skulle gjort PB om han inte hade haft halsproblem. Men han gissar på 2-3 minuter bättre. Hans pappa gissar på 5 minuter bättre. Hur det skulle blivit om allt var perfekt lär vi aldrig få veta, men kanske skulle hans flickvän blivit lite mer nöjd.

Slavdrivaren till vänster. Pojkstackaren till höger. Det borde vara tvärtom.

Grabbens kommentar:

Det blev som sagt 1.28 och det kan jag inte vara helt nöjd med, framförallt inte när tjejen kräver mycket mer än så. Visst var kanske inte kroppen i sin allra bästa form, men det är svårt att sänka sina krav av den anledningen, eller hur tjejen? Nu har jag knappt 2 veckor på mig att bli frisk och i form till maran, för då väntar nästa höga krav från tjejen. Kanske det är enklare att vara sjuk så man slipper starta.

Saras kommentar:

Grabben kom i mål på 1.28. Av mig får han 2 löparskor av 5 möjliga i betyg. Att det låter som om han springer för min skull borde dock ge honom en straffsko. Dåligt, är bara förnamnet.

Han tyckte inte att vaden påverkade, men däremot halsen. Och visst var det tråkigt. Men det är inte direkt så att Grabben gör något åt det. Hört talas om att äta en vettig kost? Om att produkter från Apoteket kan hjälpa till i sådana här lägen? Lite proaktivitet skulle inte skada i Grabbens fall. Och lite mer träning. 1.28 gör att Grabben kom in som drygt 700:e man av runt 40 000 startande. Men med lite träning hade han lätt kunnat göra bättre tider. Med lite träning hade han kunnat komma nedåt de 1.22 som är PB. Jag ger snart upp – förmodligen kommer Grabben inom kort att växa fast i soffan. Jag tror inte du kommer under 3.10 på Stockholmsmaran. Sorry, men utan träning är du inte bättre än så (med träning är du grym). Och ska du till Berlin så tänker jag bara följa med om du faktiskt tränar innan (1 pass i veckan räcker inte). Berlin som stad är faktiskt inte roligare än så. Sorry.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!