Test: Craft Pro Cool Run Sock

Tillsammans med några andra träningsbloggare har jag fått i uppdrag att utvärdera Crafts sport- och träningskläder. Vi testar olika plagg varje vecka och denna vecka har vi testat Craft Pro Cool Run Sock. Vi har testat plaggen utifrån design, funktion och komfort.

Såhär tyckte jag:

Design:

Sockan är lagom snygg. Jag gillar placeringen av både logga och de blå förstärkningarna. Det enda jag vill anmärka på är att de är lite för höga. Jag tycker att ankelhöjd är snyggast på träningsstrumpor.

Funktion:

Jag kan inte springa med vanliga strumpor. Inte träna alls faktiskt. Det går inte. Strumpan korvar sig och har sig. Thank God för träningsstrumpor, säger jag! Mina favoritstrumpor innan jag testade de från Craft kommer från Nike. De är snygga, de transporterar fukt på ett fantastiskt sätt (var fukten hamnar fattar jag inte) och de märks inte. Craft-strumporna är lika bra som Nike på det där med att transportera bort fukten – men det känns som att de även ger ett visst stöd runt hålfoten (där det är blått). Jag upplever det som att det ger ett stöd åt hålfoten. Om det är tänkt så vet jag inte(?).

Komfort:

Tighta, sköna och med det där stödet jag nämnde ovan. Att de är lite för långa gör att de blir tighta en bit upp på vaden vilket jag upplever som halvbra men på det stora hela är det numer hård konkurrens om förstaplatsen bland mina favoritträningsstrumpor!

Vill du veta vad de andra i testpanelen tyckte? Kika in hos River, VR-Tess, Coola K eller Sofy.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!