Nike Lunartrainer

Idag åkte jag ut till Skatås med mina nya snabba dojjor. Jag ville prova dem. Min goda ambition slutade med att skorna visserligen kom ut ur lådan, men aldrig ut ur bilen. Jag hade 60 minuter på mig, men när jag väl kom fram ringde telefonen och så blev det några (jobb)samtal och sedan hade jag 20 minuter kvar att springa på och då var min chans förbi. Istället för att snöra på mig dojjorna rullade jag ut från parkeringen och begav mig in i eftermiddagsköerna ut ur Göteborg och till nästa ställe (Malmö). Men – jag fotade i alla fall de nya skorna mellan några av samtalen.

De skor jag lämnade Löplabbet i Göteborg med var ett par Nike Lunartrainer. De är lika fula som de är galna. Jag tror de faktiskt slår Grabbens Asics Noosa när det kommer till fulsnygghet. När skon är på ser det ut som man har ankfötter eftersom sulan går ut så mycket på kanten. Så går det när man blandar in Nasa i designen av en sko.

Jag köpte inte skorna för utseendets skull. Nä, de kändes faktiskt rätt så bra. Hur det funkar att springa intervaller och sådant i dem återstår att se. Jag förväntar mig dock att jag ska springa minst minuten snabbare än vad jag brukar. Som sagt, Nasa har ju varit inblandad…

Jag hoppas jag får chans att testa denna dojja snart. I lådan gör den ingen nytta! Och när jag väl är i Malmö vill jag testa nya SATS Entré. Vi får se vad som hinns med innan hemfärd till Halmstad och träningsällskapet som anländer imorgon kväll!

I lådan ser de rätt normala ut!

Fortfarande rätt normala, fast man anar ju sulans abnormalitet…

Kola ankfotssulan på dessa!

Nu blev det crazy!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • […] och ned till havet vid Ålabodarna och världens jobbigaste uppförsbacke. Jag hade på mig mina Lunartrainer och förväntade mig känslan av en motor under fötterna och att jag skulle bli minutern snabbare […]

    Träningsglädje 2009-04-30 11:11:48 http://traningsgladje.se/fre-24-apr-traningslager-dag-1/
    Svara
  • de kunde väl åtminstone gjort sulan i en mindre skrikig färg, då hade effekten av en stor sula inte blivit riktigt lika överväldigande. fast huvudsaken är ju ändå att de är bra att springa i.

    anna 2009-04-25 09:57:07 http://runemyr.wordpress.com
    Svara
  • Haha, ja fula var de verkligen men om de funkar bra så får man väl stå ut 🙂

    Leen 2009-04-24 06:50:50
    Svara
  • Hmmm! Spännande att läsa om hur det var att springa i dem… De utmärker sig i alla fall..

    Alis 2009-04-23 10:54:43
    Svara
  • Andréa:
    🙂

    Marie:
    Spännande!! Vi får jämföra!

    Emliscious:
    :-p

    Madde:
    Oj. Sorry – skrev fel! Har ändrat nu!! 🙂

    traningsgladje 2009-04-23 09:35:22 http://traningsgladje.se
    Svara
  • Men du, inte var det väl Runners store? 😉 Hoppas iaf du är nöjd med skorna och jag ser framemot att höra hur snabb du blev i dem. 🙂

    Madde 2009-04-23 08:26:27 http://www.shapelink.se/sv/blog/maddej_007
    Svara
  • *kvack kvack*

    emliscious 2009-04-23 08:23:20 http://emliscious.blogspot.com/
    Svara
  • Väntar med spänning på att få höra vad du tycker om dina nya coola skor,beställde nämligen själv ett par i måndags.Det är en ren chansning då jag inte ens testat hur den känns på foten,men är den i närheten så skön som ovannämnda modellen Lunaracern så blir jag mer än nöjd.

    Marie 2009-04-22 23:21:30 http://www.sorgsen.blogspot.com
    Svara
  • ja verkligen fulsnygga. Snygga i allt utom sulan. Jag vill ha race-versionen, lunaracer!

    Andréa 2009-04-22 22:50:44 http://lopningolivet.blogspot.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!