Test: Craft Pro Zero Extreme Crew

Tillsammans med några andra träningsbloggare har jag fått i uppdrag att utvärdera Crafts sport- och träningskläder. Vi testar olika plagg varje vecka och denna vecka har vi testat Craft Pro Zero Extreme Crew underställströja. Vi har testat plaggen utifrån design, funktion och komfort.

Såhär tyckte jag:

Design:

En klassisk Craft-underställströja med en kul twist. Det gröna mönstret är kul och gör tröjan riktigt snygg! Tröjan är superslimmad vilket gör att ringningen kring halsen inte blir så fin när tröjan sitter på, den blir lite utdragen liksom.

Funktion:

Det är en underställströja – men den märks knappt! Perfekt att ha under en tunna träningsjacka när solen är varm men vinden inte är det. Jag upplevde den aldrig som kall och fuktig utan den är riktigt tunn och smidig.

Komfort:

Slimmade tröjor (av bra kvalitet) ger perfekt passform nästan per automatik. Tröjan är mjuk och varken skaver eller kliar. Den var bekväm och skön både innan, under och efter passet. Jag blev förvånad: den här typen av underställströjor associerar jag till skidåkning men denna var perfekt för löpning. Me like!

Vill du veta vad de andra i testpanelen tyckte? Kika in hos Coola K, River, VR-Terese och Sofy.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!