Lör 18 apr: Gruppträningsglädje

Jag vaknade med platt mage imorse. Ni vet, vissa dagar vaknar man och känner sig jäkligt fit. Det borde vara Biggest Loserinvägning en sådan dag. Det var det inte imorse. Imorse var det lördagmorgon och jag tyckte att vi skulle äta innan-träning-frukost på balkongen. Vi satt nog där i 5 minuter. Sedan frös Grabben så mycket att vi gick in. Så går det när man har en fettprocent på 6%.

Jag kände mig oändligt tacksam över att jag vaknade klockan 08.00 och var pigg. Då skulle jag nämligen hinna till spinningpasset klockan 10.00 utan att stressa.

Det är flera veckor sedan jag körde ett spinningpass sist. Jag har varit inne i en gruppträningssvacka men idag fanns suget där. Längtan efter att suga i sig gruppens adrenalin, och kanske ge lite tillbaka själv. Det var nästan fullt i salen och jag hade en cykel längst fram längst ut på kanten. Precis där jag vill vara. Och även om det var veckor sedan mitt senaste spinningpass så var det jag som ägde cykeln idag. Fy fasen vilket flyt. Jag har enorm träningsvärk i baksida lår men jag låg och njöt på runt 85% av mitt max. Jag stortrivdes. Benen hade inte pallat att ge 100%. Det märkte jag när jag försökte. Men det kan bli riktigt bra träning när man inte ger max heller. Nästan-max är nämligen inte fy skam. Det är riktigt jobbigt. Och riktigt kul.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Helt rätt, du ska äga en cykel! 😉 En lvg-racer! Så stark som du är på spinningen skulle du bli farligt snabb ute på vägarna! =)

    Karin 2009-04-18 22:41:53 http://www.karintri.com
    Svara
  • Det svänger när du skriver. Ett sant nöje att läsa! Brukar du köra spinning med pulsklocka? Jag har aldrig testat det men tror att jag skulle få ut mer då..

    Eva 2009-04-18 15:43:21 http://renaramagrekiskan.blogg.se
    Svara
  • Spinning är ett underbart sätt att starta helgen på! Kom själv nyligen hem från en underbar timme på cykelsadeln. ..men nån frukost på balkongen blev det då inte.. Burr!

    Lotta 2009-04-18 13:56:44 http://www.fullfartframat.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!