Lördagsträning

Jag har skrivit det förut. Jag älskar lördagar. Särskilt lördagsförmiddagar. Ingen gång under veckan känns möjligheterna så oändliga som på lördagsförmiddagar. De är som ett oskrivet blad i en bok. Frågan är vad jag ska fylla det med. Löpning eller spinning?

Nog för att imorgon kommer bli en bra lördag. Nästa lördag kommer bli superb – för fler än mig. Jag vet att över 40 glada träningsbloggare, och träningsbloggsläsare, kommer samlas på Planet Fitness i Stockholm för en riktig genomkörare. Själv har jag dock inte möjlighet att vara med. Men jag kör träningsläger på västkusten. Och jag kommer göra det med träningstokigt sällskap. Men först ska det njutas av träningen imorgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Älskar oxå lördagsförmiddagar! Bästa tiden på helgen, särskilt helger då man har ”all tid i världen” och inte har planerat in för mycket 🙂

    Jenna 2009-04-18 18:32:17 http://www.jennas.blogg.se
    Svara
  • Räknas jag till träningstokigt sällskap? Nähäpp, trodde inte de heller…

    Grabben 2009-04-18 09:31:19
    Svara
  • Kul att planera in träningsläger sådär på egen hand! Och lördagar är såå härliga med huur mycket träningsmöjligheter som hellst! Lördag= långpass för mig, men inte idag; idag är lördag = långflygning.

    Snorkkis 2009-04-18 09:14:58 http://snorkfrokens.blogspot.com/
    Svara
  • Jag har en våg från Philips. En vanlig hederlig våg som är digital (de med snurrande platta och en nål är inte att lita på). Jag gillar den. Den är pålitlig och jag har haft den i 3 år. Designen är också snygg, den är som en glasplatta man står på liksom. Karins våg visar vattenprocent och så men det gör inte min. Jag tror inte att dessa siffror i sig är pålitliga men det är klart att man kan ta skillnader i beaktning, alltså om de diffar så kan det nog diffa i kroppen också även om de absoluta värdena inte stämmer. 🙂 Jag mäter istället min fettprocent med kalipertång hos min PT.

    Sara 2009-04-18 09:06:57 http://www.traningsgladje.se
    Svara
  • Hej tjejen! Vad använder du för personvåg? 🙂 Tänkte eftersom du och coola k kör biggest looser, och skulle jag gjort de skulle jag bli förvirrad för min personvåg visar olika två sekunder efteråt! Vore intressant med ett inlägg om det 🙂 Tack för en bra blogg

    Malin 2009-04-18 08:44:58
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!