Who is the Biggest Loser? (vecka 4)

Med 0.9% viktnedgång är jag the Biggest Loser den här veckan. Coola K har gått upp 1% och får därmed springa på 7 km på löpband och böta 50 kronor till vår spa-resa.


Resultat, vinnare per vecka, Biggest Loser:
v.1 Puma -3.5% – Nike +0.4%
v.2 Puma -1.3% – Nike -3.3%
v.3 Puma -1.2% – Nike -1.5%
v.4 Puma -0.9% – Nike +1.0%

Min vecka
Veckan har varit en berg- och dalbana och det lustiga är att jag och Coola K har åkt i samma vagn. Halvvägs in i veckan hade vi gått ner ungefär lika mycket men några dagar senare stod vi båda på plus minus noll. Men imorse var en bra morgon och vågen visade nedåt – trots den där oresonliga veckan i månaden då vikten vanligtvis jävlas med en. Men not today – oh praise the lord! Eller nåt.

Förra veckan började jag dricka mer vatten och om det kan jag inte säga mer än att jag fortsätter med det. Förändringen denna veckan är att jag ska äta mer strikt. Inte fler eller färre kalorier, men färre kolhydrater. Förut har jag legat runt 6-10%. Målet för den här veckan är att inte ligga över 6%. Igår och idag har jag legat på runt 3%. Vi får se hur det går – och framförallt känns – med all träning. Jag är medveten om att återhämtningen kan bli sämre så det ska bli intressant att följa.

Kommande vecka blir återigen spännande. Jag tror Coola K kommer göra en massiv ”leap” nedåt. Jag får ligga i. Men så har jag ett jäkligt späckat träningsschema framför mig också.

Sådär gott folk – nu kan ni sova!
>

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Mummel… kan väll hända då! 😉

  Pernilla "Nilla" Svensson 0000-00-00 00:00:00 http://www.blogger.com/profile/00214260748278801798
  Svara
 • Sofy:
  🙂

  Nike:
  Jag blir farligare… :-p

  Dessi:
  japp, känns bra detta. men för varje vecka som går kommer platån allt närmare…

  anna:
  tack 🙂

  nilla:
  nä nu ljög du allt – jag tror kudden låg på golvet!

  frida:
  ja lchf är enkelt – tills man ska bli petig med kolhydraterna. då blir det faktiskt inte lika roligt. en av mina favoriträtter är 1 burk tonfisk, 2-3msk majonnäs och 2 msk cremefraiche. blanda ihop, eventuellt med lite dill i, och servera med 2 ägg. det åt jag till frukost imorse och det var supergott. andra grejer jag verkligen gillar är mozarellaost – mums!! rökt lax har jag förätit mig på så det gillar jag inte för tillfället. men kan tänka mig att baconlindad fläskfilé eller oxfilé/annan köttbit är mums också. jag försöker äta minimalt med mjölkprodukter men äter ändå någon matsked creme fraiche eller turkisk yoghurt ändå. frukt har jag inte ätit på evigheter så det kan jag sakna. tyvärr har jag upptäckt att både avokado och skinka har högt kolhydratsinnehåll vilket är synd…

  Svara
 • Bra jobbat! Får nog också börja dricka mer vatten för att få fettet att rinna av. LCHF är en supermetod och har aldrig känts så här lätt att hålla bra kost. Blev dock uppgång för mig idag.
  Det svåra är att hålla kolhydraterna nere, jag försöker men saknar frukten och 1 frukt per dag blir lite för mkt kolhydrater 10% på VK kan jag ligga på, men vill såklart ner på 5%. Puma berätta gärna om hur du lyckas hålla nere kolhydraterna under veckan!

  Frida 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • GBra jobbbat tjejen! Men som ja sa, när det här inlägget kom låg jag redan och kramade kudden *s*

  Pernilla "Nilla" Svensson 0000-00-00 00:00:00 http://www.blogger.com/profile/00214260748278801798
  Svara
 • Bra jobbat!

  Anna (Orka mera) 0000-00-00 00:00:00 http://www.blogger.com/profile/10437490137808987714
  Svara
 • Det här går ju som en dans! Stadigt neråt hela tiden. Härligt! 🙂

  Dessi 0000-00-00 00:00:00 http://www.dessi.se
  Svara
 • Inga excuses, du gick ner o that’s a fact! Grattis till vinsten! Men nästa vecka, då…=) Jag är taggad och blir farlig!

  Svara
 • Oh praise the lord ( eller hellre Puman)

  Grattis till skuttet neråt. Det är ju faktiskt vansinnigt bra eftersom ni hela tiden mäter från er NYA vikt.

  Kudden. NU!!!

  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!