Fre 21 nov: 55 min försmak på ny klass!

Jag har varit på en helt ny klass, fast som egentligen är väldigt gammal.

55 min”SATS Intervall”

Man kan träna ”SATS Intervall” tre gånger i veckan. I hela Sverige. Två av klasserna körs i Halmstad. Ingen klass körs i Stockholm. Det där lät för intressant för att inte testas, tyckte jag.

SATS Intervall är egentligen en klass som inte längre finns i SATS klassutbud. Men i Halmstad har man gjort någon slags revolt och behållt klassen eftersom den är så populär. Idag var det helt fullt i salen trots att klassen gavs på den udda tiden klockan 10.

Och fy fasen vilken bra klass det var! Vilken vinstlott! Klassen är uppdelad i 5-minutersintervaller där man blandar kondition på stepbräda (skitbra stegkombinationer – även för mig som avskyr koordinationsträning) med styrkeövningar på golvet med hjälp av hantlar, body bar eller body pumpstänger med vikt, gummiband och matta. 5 minuter kondition, följt av 5 minuter styrka och sedan 5 minuter kondition och så vidare. Hela kroppen fick jobba – på alla sätt. Jag tycker denna klass känns som ett bra kompliment till träning där jag bara kör rakt på (som löpning eller spinning). Jag behöver en kläss där jag får trippa lite på tårna – träna lite smidighet och inte bara bomba på i ”fullt ös medvetslös-mode”.

Och nu till den glada nyheten. I vår lanserar SATS ”Step Power”. Detta är egentligen inte alls någon nyhet – utan helt enkelt min nyfunna favorit ”SATS Intervall” fast i ny tappning.

>

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!