Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tis 29 jul: Sommarträning på gymmet

Efter mammas bullar passar det bra med ett träningspass.

45 minuter ganska bra träning

Min mamma är ingen typisk bullmamma. Men ibland slår hon till och bakar så det förslår. Det händer typ en gång i halvåret men då bakar hon bullar och sju sorters kakor på en och samma gång. Det kan bli ganska jobbigt. Hon propsar nämligen på att man ska provsmaka allt. Det har jag gjort idag – och sedan fikade vi på alltihop. Detta efter en långlunch med både förrätt och varmrätt i solen på Holmen kök och bar i Saltsjöbaden. Det var med all denna mat, och med bullarna i halsen, som jag bokstavligt talat rullade in på SATS i Sickla – redo för att ta mig an styrketräningssalen på egen hand.

Man skulle kunna tro att jag var ganska ensam på gymmet en solig försommarkväll som denna. Men icke. Folk har tydligen tröttnat på bryggsegling med rosévin. Ja, inte Nilla då – som hellre valde nyss nämnda aktivitet istället för att lyfta svettigt skrot med mig. Men hon är förlåten. Hon inviger trots allt sin semester idag.

15 minuters cykling fick bli till intensiv uppvärmning. Jag körde långa intervaller till Now you’re gone och Mitternacht medan Holding out for a hero fick bli en aktiv vilolåt. Sedan följde Eminem och Flipsyde med mig till vikterna. Jag hade Sporty Spice på näthinnan när jag körde bicepscurls och axellyft åt sidan ståendes på balansbräda. Sedan blev det tricepspushdowns och omvända tricepspushdowns i cc, ryggdrag med stång och till sist crunches på pilatesboll med fötterna mot en vägg. Allt som allt 45 sköna minutrar som brände lagom mycket.

Det bästa sparade jag till sist: en iskall capirinha på solvarm sommarbrygga med 22-gradigt vatten att plaska med fötterna i. Hade det varit riktigt bra skulle jag njutit av pappas goda tonfiskpasta men jag är sjukt mätt på bullar och kakor att jag knappt orkar tänka på frukosten imorgon.

Imorgon förresten – det blir en tokrolig dag. Fortsättning följer!

God capirinha och halvmålade tånaglar.
Ni får ursäkta, men lacket gnuggades bort i Hallsberg…
(Jag är glad över att de inte är blå)

>

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!