Shoppa träningskläder

Vi har mjukstartat dagen med shopping av träningskläder (och en glass).

Mysteriet med träningskläderna

På min hylla hemma i garderoben ligger det ganska många träningströjor. Ändå har jag aldrig några vettiga träningströjor att ta på mig. Där ligger till exempel tre brandgula tröjor från Nike med logga från Midnattsloppet 2006. I stort sett alla är för korta. Här ligger några gratiströjor från Runners Store med deras logga som en stor blaffa på hela framsidan. Jag har inget emot loggor men hade önskat en lite mer diskretare variant. Och här finns andra tröjor med andra gigantiska loggor och reklambudskap. Och så finns här mina trotjänare. De jag använder pass ut och pass in. Som borde bytas ut. Därför känner jag att mina träningströjhylla behöver fyllas på, trots att den vid första ögonkastet är ganska välstaplad.

Jag botaniserade bland REA-fynden (eller skräpet?) på Team Sportia och hittade en svart funktionst-shirt från Puma med v-hals. En lagom tråkig men väldigt bekväm tröja i färg och form som kommer bli en ny favorit. Jag hittade också en vit tröja med lite annorlunda detaljer från Adidas. Jag skulle inte köpt den för 499 kronor som var ursprungspriset men med 70% rabatt tyckte jag att den var väl värd pengarna. Till sist köpte jag ett slags vindaktigt ställ som funkar att springa i när det är kallt. Typ klockan 03.00 i Hallsberg om några dagar. Jackan är lagom prasslig och mysig och väger inte så mycket men byxorna är sådana där värdelösa vindprasselbyxor i många lager som är ganska klumpiga. Men det kan nog också vara bra någon gång. 299 kronor för hela kitet.

Tishan från Puma – en tråkig favorit!

Adidaströjan med en massa osynliga detaljer
(resår längst ner, prassligt material och extrasömmar på ryggen)

Vindjacka som funkar i höstkylan.
Eller en kall sommarnatt i Hallsberg…

Nu ska jag ut och springa på riktigt!>

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Stylish!! Åååhh det skall bli så kul att följa er på webben åtminstone fredagen. Så spännande!!

    Svara
  • Andrea:
    Tack

    Funrun:
    Är de från vettet? Det är ju kallt för fasen! Fast den tropiska värmen kommer ju nu – jag litar på dig!

    Malin:
    Ja du, bra fråga. Jag tror det kan bli knepigt men det bästa är nog att ringa det SATS-gymmet som ligger närmast dig och fråga. Om du vill prova på en gång för att eventuellt bli medlem brukar det funka bra, och om du har en vän som är medlem kan du gå med som gäst (gratis).

    Svara
  • du som brukar träna på sats.. går det att boka in sig om man inte är medlem?? hur i så fall? tack på förhand :))

    malin 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • jag har sett att de springer i shorts till långt inpå natten i hallsberg… Men ett par överdragsbyxor är nog bra att ha.

    funrun 0000-00-00 00:00:00 http://markatta.com/mary/funrun
    Svara
  • Snyggt! 😀

    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!