(och två ägg på sidan om):
Att köpa skinka är ingen barnlek. Så många tillsatser! Så många E-nummer! Parmaskinka innehåller färre tillsatser – men kostar dessutom mer…>
Bloggen Träningsglädje, www.traningsgladje.se, är en hälsoblogg och en blogg om träning som funnits sedan 2006. Idag är Träningsglädje en av Sveriges största bloggar inom outdoor; till exempel cykling, löpning och skidåkning.
Jag som skriver hälso- och träningsbloggen Träningsglädje heter Sara Rönne. Jag vill uppleva livet och tusen känslor i ett par löparskor, på en cykel eller på skidor – med svett i håret och endorfinruset i kroppen.
Här på min blogg kan du läsa om löpning, cykling, skidåkning, simning, styrketräning, träningsresor, tankar om hälsa, träning och livet – och så en hel del mat och recept.
Jag minns inte mina personbästan eller rekord, men jag kommer ihåg alla känslor. För mig är det resan som är målet med min träning. Träningsglädje när det är som allra bäst.
Jag bor i Åre och Stockholm. Mitt hjärta slår för somrar och vintrar. Träning inomhus och utomhus. Jag är utbildad skidlärare och cykelinstruktör. Jag är anlitad inspiratör och föreläsare.
Min blogg Träningsglädje är en del av mitt jobb. Jag jobbar med digitala medier och framförallt digital PR och content management. Jag föreläser ofta om olika aspekter i vår digitala samtid. Jag är även frilansande fotograf och skribent.
Tusen tack till dig som läst den här träningsbloggen under alla år – och som varje dag fyller den med meningsfulla kommentarer och som skickar mig uppskattande mail. Du är en stor del av traningsgladje.se – och du är en bidragande faktor till varför den här bloggen så ofta finns på topplistor när bästa hälsoblogg och träningsblogg ska rankas. Du inspirerar mig!
Kontakt: [email protected]
Twitter, Instagram, Snapchat och Pinterest: @sararonne
Jag tar gärna emot pressinformation. För icke beställt material ansvaras ej. Alla samarbeten (affiliatelänkar och sponsrade inlägg) märks ut enligt marknadsföringslagen.
Att köpa skinka är ingen barnlek. Så många tillsatser! Så många E-nummer! Parmaskinka innehåller färre tillsatser – men kostar dessutom mer…>
Du har så rätt, skinka är inte lätt.
Men varför ska man egentligen kompromissa med det som man stoppar i sig? För att ”tjäna” några kronor. Jag betalar, numera skall tilläggas, hellre mer äter bättre. Visst blev det dyrare efter att man satte sig in i det hela, men å andra sidan går det mycket fortare att handla nu (eftersom man typ kan skippa 90 % av utbudet…)
Mumma! Nån har visst blivit inspirerad av spanien??!! Lånade den där boken om mat och tillsatser… ”dolde kocken” elle rvad den heter. Har inte ens orkat läsa igenom den, jag blev för deprimerad när jag insåg att jag snart inte kan äta nånting om jag läste den från pärm till pärm. Här snackar vi struts-syndrom… ”det man inte läst har inte hänt” och allt det där… 🙂 Nåja. Det fastnade tyvärr lite, eller det är kanske bra dårå, men det kommer garanterat medföra dyrare matkassar. Och mindre lightprodukter. FAN. Jag som verkligen gillade Mini-fraiche… Får lägga på tio minuter på varje springtur och köpa nåt fetare alternativ med mindre stabiliseringsmedel och annat jox i. Kram
men så är det också vansinnigt gott med parmaskinka…