Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sön 29 jun (forts.): Löpning i terräng

Jag hade verkligen ingen lust. Men det blev riktigt roligt!

Fartlek i backar

Efter förmiddagens pass åkte vi ut till stranden i Halmstad. Inte Tylösand, utan Östra. Den stranden som inte anses vara lika fin. Det är den inte heller. Men den är grym ändå.

Det blåste rätt så friskt och vi var både frusna och väldigt sömniga när vi körde hemåt för att snabbt byta om och sedan springa i terrängslingan i Oskarström innan det var dags för avspark i den där matchen som tydligen också var EM-final.

Jag velade ett tag. Men eftersom jag tidigare ätit en underbar glass (smakerna lemon curd, tiramisu och chokladboll från Sia är supergoda) var det lika bra att byta om och pallra sig iväg. Jag visste dessutom att får jag bara på mig kläderna så får jag också på mig motivationen. Och om inte det räcker så försvinner allt vad sömnighet heter när man väl är ute i spåret.

Jag hittade en rolig skylt – som jag aldrig sett förut.
Har ni?

Det är ingen grabb. Det är en pajas.

Precis i slutet av slingan, efter den
brantaste backen – fanns det blåbär.

Terrängslingan i Oskarström är på 2 kilometer. Med många småknixbackar, svängar och en del annat upp och ner-löpande är den riktigt bra. Eller som grabben uttrycke det: det är alltid nära till mål eller varvning så man vågar springa på.

Jag tyckte jag sprang på rätt så bra. Överlag springer jag på rätt så mycket bättre nu än förut. Jag känner skillnaden på drivet i steget och det känns relativt lätt att öka farten ganska rejält. Nästa mål är att springa snabbare under längre distanser. Och att fortsätta min backträning såklart. På torsdag till exempel. Då ska jag träffa bloggvärldens snyggaste träningstjejer – vi ska rusa uppför backar. Kan man ha roligare? Tveksamt!>

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Puma! Har smygläst din blogg ett bra tag nu och inspireras som sjutton. Vad grym du är, vilken härlig mentalitet:-)
  Tack för intressant läsning!
  /Marie

  Svara
 • Nix. Roligare kan man inte ha!

  (typ)
  Mina tankar for plötsligt till i fredags…sex and the city-the movie, tapas, strawberry-daquiri, skratt…

  Men sen tillbaka till:
  -Cirkelträning på boot-camp i maj.
  -långdistanslöpning med Ruth.
  -Skidåkning i Åre.
  -Försök till PB på milen.
  -Test av yogapass.
  -Fotboll vid midsommar.
  -Puderåkning i Österrike…

  Aktivitet slår allt, speciellt i kombination med underbara vänner!

  Svara
 • haha, cool skylt. Jag har fixat en särskild blogg endast för träning så kan jag tramsa i den ena och bara skriva om träning i den andra. Så du får gärna ändra i länken.

  Hoppas ni får riktigt kul och jobbigt på torsdag 🙂

  Här är min träningsblogg:
  http://blogg.aftonbladet.se/24552

  Leen 0000-00-00 00:00:00 http://blogg.aftonbladet.se/24552
  Svara
 • Det lät riktigt, riktigt härligt!! Och vilken underbar skylt!! 😀 Det motivet skulle jag vilja ha på min löpartröja! 😀

  Svara
 • aha – är det i kläderna motivationen sitter, det ska jag tänka på nästa gång jag inte orkar träna 🙂

  MarathonMia 0000-00-00 00:00:00 http://www.blogger.com/profile/14813811098924156544
  Svara
 • Jag är avis på er som ska dejta på torsdag =( Ni får springa lite för mig också!

  Svara
 • Ajdå, klickade för fort… det är jag som är den anonyma kommentaren ovanför 🙂

  Anna (orka mera) 0000-00-00 00:00:00 http://blogg.piggelina.se
  Svara
 • Haha vilken cool skylt! Den skulle man ha utanför huset 🙂

  Anonym 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Vilken härlig helg du verkar ha haft! Terrängstigar och skogar…nice! Och backar! Vilken lyx!

  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!