Sön 29 apr: Ljuvlig yoga

Om jag inte blev frälst igår så blev jag det definitivt idag!

Ljuvlig yoga

Jag tror inte man kan svettas mer än vad jag gjorde idag. Med risk för att låta yogaflummig så kan jag inte annat än säga hur fantastiskt det var i förmiddags under mitt andra och sista yogapass för helgen. Igår mådde jag lite illa under vissa poser, men idag påminde jag mig själv om att andas och det gick mycket bättre. Och när man riktigt känner hur man verkligen lyckas med en rörelse, så känns det alldeles underbart och man vill bara göra mer och mer och mer. Instruktören sa att hon fastnat just för bikram eftersom man såg resultat så snabbt, och jag känner likadant. Bikram är något helt annat än ashtanga. Det här är riktigt roligt! (Men jobbigt!)

Du Calme

Studion på St Eriksplan heter Du Calme och är den enda bikram yogastudion i Norden. Instruktören, och grundaren, Kim, sa att medan många bikramstudios utomlands ofta är ganska sunkiga så har hon satsat på att göra sin studio lite lyxigare eftersom det är en helhetsupplevelse för både kropp och själv.

Jag kan mycket väl tänka mig att fortsätta med bikram. Det kostar en ganska bra slant (ett dagkort går på 1200 om du väljer pass mellan 9-17 och är giltigt i en månad) , men det kan det vara värt. För jag mår verkligen bra såhär efteråt. Och när jag sitter där på ålderns kant med stela anklar och inte kan ta på mig strumporna, ja då kommer jag ångra mig.

Mat

En annan grej med yogan är att jag längtar efter nyttig mat. Och då menar jag inte vattnig sallad utan hälsosam mat som är nära källan. Bort med alla halvfabrikat och ”processed food”, jag vill ha riktig mat utan gifter!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Oj, låter dyrt men härligt. Nästan så man själv blir sugen! 😉

    miranda 0000-00-00 00:00:00 http://www.filmi.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!