Fre 30 mars: Lunchspinning med träningsglädje

Det finns en spinninginstruktör på SATS Stockholm som verkligen kan förmedla träningsglädje. Hon heter Caroline och pratar på härligt dalmål. Idag körde jag hennes lunchspinning!

Hur går man till jobbet?

Imorse snoozade jag i en och en halv timme. När jag gick upp var morgonrusningen utanför fönstret i full gång och det var lika bra att jag lade tankarna på en lugn morgonpromenad åt sidan. Istället blev planen att gå till jobbet, en lite lagom promenad på ungefär 40 min.

Det är inte alltid så lätt att gå långa sträckor med allt det man bör ha med sig. Detta är ett återkommande dilemma. Jag menar, jag har handväska, datorväska och träningsväska. Det blir ganska tungt och slitigt.

Ibland funkar det att kompromissa. Som idag. Jag stoppade datorn (med tillbehör) i datorväskan och sedan tryckte jag ned träningskläderna där också. Skorna fick absolut inte plats men de knöt jag runt handtaget och lät dem dingla utanpå istället. Vattenflaskan ville inte heller få plats men den lät jag bukta ut lite lätt genom en av ytterfickorna som bäst passar tunna mappar och papper i A4-format.

Lunchsnurr

Lunchspinningträningarna på fredagar brukar vara grymt sköna. Fulla med träningsglädje och positivism. Så även idag, mycket tack vare att det var Carolines pass.

Klassen var nästan full och till taktfast och inspirerande musik körde vi tills flåset var uppe i max. Härligt!

Jag hann även med lite bicepscurls, situps och ryggträning före passet. Så nu kan jag njuta av fredagskvällen med gott samvete!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!