28 feb: Gym på nytt sätt

Ett gym ska inte bara vara ett gym. Det ska vara mer!

SATS Regeringsgatan

SATS på Regeringsgatan bjöd på mer än träning idag. En av deras PT höll i ett seminarium om fat loss och body sculpting – vad man bör göra och vad man bör undvika. Jättenyttigt! Även om jag kanske visste en hel del från början så var det bra att få det färskt i minnet igen. T.ex. så ska man inte glömma bort att äta proteiner (t.ex. en proteinbar tillsammans med frukten) eftersom protein bygger muskler (som i sin tur bränner fett – enkelt beskrivet), man ska träna kondition på låg- till medelintensiv nivå för att göra av med fett (minst 20 min brukar vara ett bra riktmått) och matintaget representerar 60-70% av nyckeln till lyckad viktnedgång.

Jag hoppas på fler liknande grejer. Det borde egentligen vara en återkommande aktivitet och ger ett otroligt bra mervärde!

Spinning

Körde ett blått spinningpass på kvällen. Jag hade en massa energi i kroppen och blev både tröttare och svettigare än på länge. Det var helt fantastiskt underbart att cykla skiten ur sig för att tala klarspråk! Inget ger mig en större feelgood-känsla än att köra riktigt hårt på ett pass. Det är skönt!!

Höftont

Jag har lite ont i höften efter igår men det känns mest i trappor och när jag går och inte alls när jag cyklar. Jag har fått rådet (av sjukgymnast) att fortsätta röra på mig eftersom det ökar blodgenomströmningen men också att käka nåt antiinflammatoriskt eftersom det troligen är en inflammation i en muskel.

Tills vidare smörjer jag även in mig med den Thailändska dunderkrämen jag nämnde igår:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!