27 feb: Step & Box

Idag har det gått som planerat. Det är få dagar som blir så!

Dagen

Började dagen med ett stooort glas fullkornsvälling samtidig som jag såg Kalla spurta i mål som femma i dagens VM-lopp i Japan vid 7 imorse. Några timmar senare blev det en smoothie som mellanmål. Sedan – dagens gastronomiska höjdpunkt: sushi till lunch! Efter jobbet bar det av till träning och ett steppass följt av ett boxpass och så lite påfyllnad i form av keso när jag kom hem. Nu sitter jag och vilar benen och snart blir det middag: kyckling och kikärtsbiffar med dipp på svarta bönor, mums!

Step

Step är roligt även om det där med koordination inte är min grej. Inte bara koordination förresten – man ska ju komma ihåg en massa serier och stegföljder också. Och då går jag ändå bara på gul step, dvs. basic step. Kanske är det pga att man ”tänker” så mycket som gör att stepklasser inte blir så jättejobbiga. Man måste fokusera på annat än flåset helt enkelt. Men – de är bra träning ändå. Som en lite intensivare – och längre – uppvärmning liksom.

Box

Jag tog med mig pojkvännen till boxklassen och fick tillfälle att slå lite på honom. Det var roligt. Men instruktören var sådär. Det finns bättre kan jag säga… han var liksom inte så inspirerande.

När vi körde en stafettgrej och sprang i salen smällde det till i höften precis i en vändning. Jag brukar ju få ont när jag har sprungit den senaste tiden, men det har aldrig smällt till såhär. Och nu gör det ont att gå, speciellt i trappor. Nåt vajsing är det – bäst att kolla upp! Tills vidare ska jag smörja in med en Thailändsk mirakelsalva.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!