Årets bästa!

Så var det snart slut för denna gång. Det är dags att se tillbaka på året som gått och summera höjdpunkterna. Det gäller inte bara för TV som visar årets sporthöjdpunkter, nyhetshändelser och kändisvimmel. Nej det gäller OSS också! Se tillbaka på det som varit och ta med dig erfarenheterna till nästa år!

Årets…

Årets bragdträning: När jag sprang till Åre och tillbaka (dryga milen) i mellandagarna – i mörker, piskande regn och stormvindar.

Årets roligaste träning: SATS boxpass som jag ganska nyss upptäckt.

Årets mest minnesvärda träning: Barfotajoggingen på sandstranden på Koh Samui/Thailand i vattenbrynet.

Årets jobbigaste träning: St Eriksloppet. 21km tortyr när man har ont i magen.

Årets sämsta träning: Lååånga spinningpass med oengagerade instruktörer.

Årets fiaskoträning: St Eriksloppet – igen. Jag ville så mycket men det gick liksom inte.

Årets morot: Årets morot blir även nästa års morot. Nämligen 20 kilos viktminskning och en Stockholm Marathonstart.

Årets ”detta vill jag träna”: Boot Campinspirerad träning. SATS PT-cirkel är en träningsform i rätt riktining men jag tycker att det skriks för lite. Länge leve blod, svett och tårar – och så en lång skön dusch efteråt…

Årets träningsredskap: En miniradio. Ja faktiskt! Perfekt att lyssna till när du är ute på långpass i joggingspåret. P1 och P3 är underskattade och enbart dunka dunka i öronen är överskattat.

Sist men inte minst…

Nästa års träningslöfte:

Att GÅ mer! Jag ska skippa tåg, buss och bil när jag är inne i stan. Istället ska jag ta min dator i en väska på ryggen och promenera in till jobbet i city.

Jag har faktiskt ett till nyårslöfte… nämligen att köra ett långpass minst var tionde dag. Om det så är 90 minuter spinning eller 100 min långsam jogg, så ska det bli ett regelbundet inslag i min träningsvardag som jag vill längta till.

Låt det nya året börja!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!