28 okt: Spinning

Idag fick Odenplan sin tredje chans…

Odenplan

Ja Odenplan fick sin tredje chans idag – det är nämligen tredje gången som jag begav mig hit för att träna. Jag skulle inte gjort det om det inte vore för att de hade ett spinningpass på en tid som passade både mig och min träningskamrat.

Men, jag gillar inte stället bättre för det. Det var lika skitigt som förra gången (kolla bara dammet på ”brandgrej” i damernas omklädningsrum. Dessutom var en av receptionisterna (en kille) väldigt otrevlig. Han har definitivt inte gått SATS Servicekurs…


Spinning

Jag tränade med en kompis idag. Vi var där en hel timma innan klassen började men jag vet inte vad vi gjorde av den timman för det gick väldigt fort och det kändes som jag (styrke-)tränade väldigt lite. Det är svårt att både ha träningsdisciplin samtidigt som man pratar igenom vad som hänt sen sist. Dagens lärdom: effektiv träning kräver disciplin – speciellt om man tränar med en kompis.

Vi körde en gul 45-minuters spinningklass. Egentligen borde jag ha hållt mig till en långpromenad idag för jag har lite ont i halsen men jag tog det medvetet lugnt på spinningen idag och lyssnade på när kroppen sa ifrån. Det var norskan som hade passet – en ok instruktör. Det finns sämre, men det finns också bättre…

Nu ska jag dricka te med massor med honung, äta några pannkakor och fortsätta att vara hälsosam mot mitt hjärta med ett glas rött.

Thailand

Jag planerar, och packar, för min Thailandsresa för fullt (avgång på onsdag). Jag såg i senaste DV att nu kan man åka till Thailand på träningsresor. Låter lockande. Själv ska jag ”sätta ihop” min egen träningsresa dit.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!