”Ny” metod

I jakt på läsare skämmer kvällstidningarna ut sig genom att presentera ”nya” metoder för att gå ner i vikt på löpet, varvat med en och annan sexundersökning.

Expressen

Expressen vill idag rädda våra liv med en guide om hur vi kan nå drömvikten med en ny metod. Denna ”nya” metod kallas tvåstegsmetoden. Som vanligt går metoden ut på att äta mindre och träna mer. No kidding! Detta var ju verkligen ”nytt”!

Tvåstegsmetoden

Lite cred får Expressen och deras expert för att de faktiskt delar med sig av konkreta tips såsom att man ska äta bakverk max 2ggr/v och att man bör vardagsmotionera minst 15min/dag. Som om inte svenska folket hört detta förut.

Enligt tvåstegsmetoden ska du varje vecka ändra dels en motionsvana och dels en kostvana. Detta för att din tappra livsomvändarstrategi ska bli hållbar i längden.

Modifast

Just nu kör jag själv med en metod som inte är speciellt hållbar, men det är jag medveten om. Jag ersätter nämligen en del av mina måltider med Modifast. Både drycker och bars. Det är väldigt skönt när man inte vet vad man vill äta men ändå är hungrig och måste äta något. Den senaste tiden har jag nämligen haft obefintlig motivation och fantasi att svänga ihop något i köket.

Modifasts chokladdryck rekommenderas starkt. Däremot tycker jag nog att Naturdiets bars är bättre!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!