17 maj: Chokladbollar och Spinning

Chokladbollar

Jag tror att jag har gått och blivit knäpp. Jag dagdrömmer om chokladbollar! I två hela dagar har mitt inre brottats med sig själv och riktigt slagits för att inte falla för frestelsen och gå och köpa världens största chokladboll från Coffee Bar i Hornstull.

(De har för övrigt goda och ganska billiga sallader som är bra mycket nyttigare, ja om man skippar dressingen förstås.)

Trots att mina tankar fanns hos denna fantastiska frestelse blev det faktiskt aldrig någon chokladboll för mig. Jag hade glömt plånboken hemma när jag gick förbi. Typiskt – men tur!

Proteindryck

Hela dagen idag har jag varit laddad för det spinningpass jag brukar köra på onsdagkvällar
kl 18. Jag har liksom sugen hela förmiddagen. Men trötthet och hunger kan förstöra det mesta. Lusten försvann sisådär runt 15-snåret. Men jag sade åt min självdisciplin på skarpen och gick till gymet ändå.

För att hitta lite lust och motivation köpte jag mig en low carb protein drink från Shaper (25kr). Den är grym! Godare än en milkshake från Mc Donalds. Du får i dig runt 60kcal, 10g protein, 2g kolhydrat och 1g fett. Finns i tre smaker – choklad, jordgubb och vanilj. Mmmm!

Spinningen

Jag känner mig numera väldigt hemma på cykeln. Jag gillar att ha sadeln ganska högt och styret lågt och känna att jag aktiverar hela kroppen när jag cyklar.

Onsdagspassen leds av underbara Caroline. Hon är världens bästa inspirationskälla! Och dialekten – härlig mellannorrländska – är lika underbar som hon själv!

Morgondagen

Efter ett avklarat spinningpass laddar jag nu inför morgondagen. Eventuellt står ett boxpass på schemat, och sen – den stora utmaningen.

Jag har sagt till min pojkvän att jag ska springa från Liljeholmsbron ut till Saltsjöbaden. En härlig sträcka på drygt två långa mil. Jag känner redan hur det ömmar i fötterna så det är bäst att förbereda inför utmaningen genom att slänga upp dem på soffan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!