Lör 28 nov (forts.): Core + Box

Pass 3: check. Pass 4: check. Dessutom har jag träffat på en bloggläsare. Det var kul att träffa dig Anna! Du såg ut som en snygg-och-stark-lätt-och-snabblöpare. Ett mantra som jag och ett gäng bloggare upprepade till alla vi såg under Stockholm Marathon i somras!

Jag inledde eftermiddagen med en coreklass på 45 minuter. Vi var 3 på klassen. Resten av Halmstad var nog ute och shoppade i det fina vädret. Vi är inte så bortskämda med sol här på västkusten…

Jag är inte van med coreklasser på 45 minuter men dagens klass kändes bra och lagom på alla sätt. Det var ett brett register med övningar som kändes tog bra i mage och core även om jag personligen tycker att rygglyft på matta är lite tråkigt. Dagens utmaning var nog när vi stod på alla 4 och skulle sträcka ut höger ben + vänster arm och sedan låta dem mötas under kroppen innan man byter ben. Vanligtvis låter man det vilande benet ligga längs med mattan från knä till fot, men nu skulle vi lyfta upp benet och bara ha knät i. (Hängde ni med där?) Jäklarns vilken bra corebalansövning det blev!

Sedan var det dags för box och jag gick dit ensam men fick mig till slut en partner. Nästa gång ska jag ta med Grabben och så ska jag slå lite extra. Det är svårt att slå allt man vill på en stackars tjej med snällt utseende man aldrig träffat förut.

Nu sitter jag framför alpinsändningarna på TV:n tillsammans med 2 löpare och äter pepparkakspaj med apelsinkräm, dricker Malbec och julmust om vartannat och har 23 juleljus tända. Det är härligt med lördagar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!