Från köket

Efter nÃ¥gra veckor utan lust att laga särskilt mycket mat sÃ¥ är jag tillbaks i köket igen. IgÃ¥r kväll svängde jag ihop dessa fantastiskt goda glutenfria pannkakor. Sedan fyllde jag dem med spenat, räkor och ost och rullade ihop och skjutsade in i ugnen. Voilá – crêpes!

Det kan finnas en risk för att det blir pannkakor hela veckan nu, dels för att de jag gjorde var sÃ¥ sjukt goda och enkla men ocksÃ¥ för att det finns en mängd recept att testa nya pannkaksformer med. Men, jag ska ocksÃ¥ göra spicy spring rolls med jordnötssÃ¥s och – sÃ¥klart – hamburgare. Denna gÃ¥ng ska jag fÃ¥ till bÃ¥de taleggio och tryffelmajo som tillbehör.

Nu blev jag hungrig! Vad står på din mat-för-veckan-lista?

IMG_3132 friendly food pannkakor utan gluten header Chokladfyllda crêpes med hallon, igår fyllde jag dem med räkor.

metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!