Från köket

Efter nÃ¥gra veckor utan lust att laga särskilt mycket mat sÃ¥ är jag tillbaks i köket igen. IgÃ¥r kväll svängde jag ihop dessa fantastiskt goda glutenfria pannkakor. Sedan fyllde jag dem med spenat, räkor och ost och rullade ihop och skjutsade in i ugnen. Voilá – crêpes!

Det kan finnas en risk för att det blir pannkakor hela veckan nu, dels för att de jag gjorde var sÃ¥ sjukt goda och enkla men ocksÃ¥ för att det finns en mängd recept att testa nya pannkaksformer med. Men, jag ska ocksÃ¥ göra spicy spring rolls med jordnötssÃ¥s och – sÃ¥klart – hamburgare. Denna gÃ¥ng ska jag fÃ¥ till bÃ¥de taleggio och tryffelmajo som tillbehör.

Nu blev jag hungrig! Vad står på din mat-för-veckan-lista?

IMG_3132 friendly food pannkakor utan gluten header Chokladfyllda crêpes med hallon, igår fyllde jag dem med räkor.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!