Lätt som en plätt

Jag har varit sugen pÃ¥ nÃ¥got lättsmält och roligt till middag hela dagen, sÃ¥ jag gjorde plättar. Dessvärre kan jag inte bjuda pÃ¥ nÃ¥got praktiskt recept för jag höftade i lite ägg, mjölk, kesella, kokosmjöl, mandelmjöl och en nypa bakpulver. Resultatet blev bra vad gäller fluffigheten, men alltsÃ¥ – innerst inne är jag är en sucker för vetemjöl. Det blir liksom inte samma konsistens med glutenfritt mjöl även om jag mÃ¥r bättre med det.

Plättarna serverades med vispad grädde, hallon och blÃ¥bär. FörlÃ¥t jorden för att du transporterat mina bär runt halva klotet. I couldn’t stop myself!

glutenfria plättar

glutenfria plättar

glutenfria plättar

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!