Benfys före torsdagsmys

Jag har nyss kommit hem, hunnit tända några ljus och druckit lite glögg. Och öppnat spännande post. I ett litet paket låg en kettlebellpepparkaksform! Det är en kompis som kommit på den briljanta idén att tillverka skräddarsydda pepparkaksformar. På kettlebellen står det till och med ”16 kg” vilket är passande för just en sådan tränade jag med idag i den här killerövningen. Jag älskar den verkligen! Jag kombinerade den tillsammans med plankan på stor pilatesboll och fick till riktigt effektiv träning.

Ben tränade jag också. Enbenspressar i maskin (fantastiskt bra jämfört med när man kör båda benen samtidigt) och pistols i TRX. Mer behövs nog inte för att få träningsvärk i morgon. Innan allt det där värmde jag upp med lite löpning och lite cykel inomhus.

Visst känns det som att jag skrivit det här inlägget bak och fram?

Tre juliga grejer som väntade på mig där hemma: en pepparkaksform, en inslagen tidning och en julklapp jag köpt till mig själv från det här stället som jag ska öppna på julafton!

 

20 000 tack!

Pengarna är räknade. I söndags fick Ung Cancer  snudd på 20 000 kronor till sin kassa genom dig och mig och många, många fler – så att de kan fortsätta jobba för en god sak. 20 000 tack för allt ert engagemang och för att ni kom och tränade och handlade armband. Fantastiskt!

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!