Test: Craft underställströja

I våras testade jag och några andra bloggare en del plagg för Craft. Vi skrev precis vad vi tyckte om dem här på bloggen (ärlighet varar alltid längst) och så skickade vi en utvärdering till gänget på Craft med våra åsikter och synpunkter: det vi tyckte var bra och det vi tyckte kunde bli bättre. Under några veckor framöver fortsätter testandet och denna vecka har vi en underställströja från Craft.

Vi har alla testat lite olika varianter på Crafts underställströja. Jag fick en ganska basic modell: svart och enkel. Lite tråkig? Ja. Men den behöver heller inte vara så skoj för att funka.

Tröjan har 2 superfördelar när det gäller komfort. Den har hög krage vilket jag supergillar! Den är av längre modell och går ner en bit över rumpan vilket jag också supergillar!

Den höga kragen är försedd med blixtlås och en logga som syns när kragen är nervikt. Jag har dock aldrig burit den nervikt och kan tycka att loggan skulle suttit på andra sidan…

Underställströjan är den varmaste jag har. Jag har åkt skidor med den och sprungit med den och den har varit tokfunktionell. Me like a lot. Detta är ett sådant där klassiskt Craftplagg som fyller uppgiften när det kommer till funktion – men som man inte minns när det gäller designen. Den är rätt designlös.

Mina tidigare Crafttester:

Vintertights

Underställsboxers

Löparhandskar

Lager 2-tröja

Mössa

Vill du veta vad de andra testbloggarna tyckte? Läs mer på:

Spark i Baken

Snabba Fötter

River Springer

Karin Tri

Upp och Hoppa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!