Recept på proteinbollar

Här kommer ett till tips frÃ¥n tidningen Oxygen: ”no bake protein bars”. Jag modifierade tillvägagÃ¥ngssättet lite och blandade havregryn + jordnötssmör + linfrön + proteinpulver + vatten pÃ¥ samma sätt som jag blandar chokladbollssmet (men man kan nog mixa ocksÃ¥).

Enligt receptet ska man kladda ut detta till en tjock kaka pÃ¥ bakplÃ¥tspapper men jag rullade till bollar – proteinbollar! Enligt receptet ska man ocksÃ¥ stoppa in dem i frysen en stund och sedan skära i fyrkanter men det där med frysen fattar jag inte. Bollarna smakar ganska gott ändÃ¥ faktiskt (de smakar mer matigt än sött, tänk biscotti snarare än kakor). Fast nu ligger de i frysen ändÃ¥, man fÃ¥r akta tänderna sedan…

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!