Biskvier!

Dekadensen hÃ¥ller ett fast grepp om min lägenhet i Halmstad. Den har bosatt sig i köket. Bland bunkar och skÃ¥lar. Bland smörkräm och mandelbottnar. Den har resulterat i ett gäng biskvier just nu ligger och gottar sig i kylskÃ¥pet. Faktum är att nÃ¥gra av dem just nu ligger i en snygg porslinsskÃ¥l pÃ¥ Indiska som jag fyndade för 29 spänn, inknutna med en sommargul sidenrosett. Jag ska pÃ¥ ”inredningsparty” ikväll och tänkte ge värdparet lite semesterfika.

Biskivierna var superenkla att göra och godare än de man köper – men svÃ¥ra att fÃ¥ runda. Ett litet mÃ¥tt hjälper nog för att fÃ¥ till en snyggare form. Enligt receptet är detta minibiskvier, vilket är perfekt om man vill hÃ¥lla igen lite. De passar sÃ¥ledes bra för alla fransyskor där ute i landet! (Fransyskorna äter allt – men väldigt lite, är det inte sÃ¥?)

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!