The Lakes

I torsdags eftermiddag flög vi till Manchester och tog en hyrbil till The Lake District – eller The Lakes som man säger i folkmun. Jag har velat åka hit ända sedan jag råkade se en bild härifrån någonstans på internet. The rest is history och nu är vi här; jag och delar av min familj. Allt är jättegrönt och vykortsgulligt och soligt och med slående utsikt och alla hundar vi möter är spaniels av olika sorter precis som Hazel. Vi mår bra med andra ord. Vi går på hikes och sedan går vi på after hike på puben och dricker cider.

Jag ska berätta allt när jag kommer hem. Men just nu fortsätter jag med Englandslivet ända fram till flyget tar oss hem igen på söndag kväll; internetuppkopplingen är ohälsosamt dålig så jag håller ställningarna med Instastories; du hittar mig som @sararonne!

Kolla – så grönt:

The Lake District Cumbria England The Lake District Cumbria England The Lake District Cumbria England The Lake District Cumbria England The Lake District Cumbria England The Lake District Cumbria England The Lake District Cumbria England

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!