Soligt och alldeles sorgligt

Vår är inte min bästa gren. Och igår var det lite för mycket vår där ute för min smak. Solen sken och mina fönster var skitiga. Så jag drog ner persiennerna och knäppte på Vinterstudion och stängde ute de som åkte skridskor på isen, myste i skidbacken, flög skärm och hade det allmänt härligt i flödande solsken och någon enstaka minusgrad.

Jag pratade med min stödgrupp (Katta och Katrin) på Instagram om kommande äventyr och frågade om meningen med livet. Jag kollade sista säsongen av The Affair och jag städade köket. Och så läste jag Monika Björns bok om yoga som jag kan rekommendera!

När det var kväll messade en kompis och frågade om jag skulle komma över och jag var på vippen att säga nej eftersom klockan var 21 men så ändrade jag mig och tänkte att va tusan och så åkte jag dit med pannlampan i fickan.

Någonstans runt klockan 01 på natten promenerade jag ett fåtal kilometrar hem och tänkte att livet var rätt så härligt. Och idag skiner inte solen lika mycket och jag är rätt så glad.

chiapudding-5m0a9687

Jag åt chiapudding till frukost – det var länge sedan!

var-5m0a9722

Och så hade jag ett stort fruktfat på bordet – vilket också känns lite vårigt.

skarmflyg-are-5m0a9733

Där ute var det alldeles ljust och soligt…

yoga-monika-bjorn-5m0a9751

…så jag höll mig inomhus med dessa prylar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
  • Heh, är likadan, min vårdepression går att lindra, men aldrig att bota. Tur det finns mörkläggningspersienner när solen skiner som obarmhärtigast!

    Cykelkatten - Cykel, punk och kärlek sedan 2012 2017-02-01 15:20:01 http://cykelkatten.cc/
    Svara
  • Haha, vi är två? Nog för att jag gillar vår men inte i januari! Förpestade hela hemmet med mitt humör igår kväll. Jag har kikat på skridskoåkarna i flera veckor nu men pga återkommande plusgrader och icke uppdaterade israpporter vågar jag mig inte ut, åtminstone inte själv. Men ”alla” andra glider runt på den spegelblanka viken och jag blir skitsur, rent ut sagt. Vill ut men vill inte riskera livet! Jag kan inget om isar eller att rädda sig ur en vak så jag vill ha säkert under fötterna, som när vår scoutklubb står där ute och säljer blåbärssoppa i solen. Då tvekar jag inte att åka en sväng. Men nu: ingen snö, ingen sol och för feg för isen. Blääää.

    A-mamman 2017-01-30 08:15:28 http://www.amamma2.wordpress.com
    Svara
  • Förstår hur du menar. Min sådan tid är heta sommardagar. Inte alls min grej. Och alla tycker man är konstig…
    Håller tummarna för att det blir lite riktigt väder snart!

    Alex 2017-01-29 20:17:34
    Svara
  • Härliga bilder. jag blev så inspirerad att jag snodde ihop en lakritschia till eftermiddagsfika 🙂

    Sara Borg 2017-01-29 19:27:24 http://saraborg.blogspot.se
    Svara
  • Jag gillar vår grupp. Bra för livsandarna!
    Och om vår ser ut som på dina bilder så vill jag bo i den konstant. Tror du kommer navigera våren galant! Annars drar vi till Nya Zeeland. Där är det ju höst på ingång.

    Katta - Bucketlife.se 2017-01-29 18:52:57 http://www.bucketlife.se
    Svara
  • Inte alls dumt ju 🙂

    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!