Trenden med träningsresor

Just nu är en härlig grupp tjejer i Hemavan och tränar och har det bra tillsammans men jag är kvar i Stockholm vilket inte alls är enligt plan. Jag skulle ju också varit med i Hemavan – och börjat dagen med morgonyoga framför panoramavy över fjällvärlden, åkt helikopter ut på fjället och sprungit stig tillbaka hem och cyklat mountainbike rätt ut i friheten.

Men mellan flyget från Åre till Stockholm och flyget från Stockholm till Hemavan så blev jag sjuk och nu sitter jag här i storstan och kryar på mig och följer #systraribergen på Instagram och är ledsen över allt jag inte får vara med om, men framförallt att inte få vara med om Johannas dröm.

Bakom resan står samma Johanna som jag skrivit om förut; som lever sin dröm om Systrar i bergen. Fina Johanna; jag hoppas att helgen blir underbar – jag vet hur du kämpat för detta!

Aktiva resor, eller kort och gott träningsresor, är en trend som uppmärksammas i Dagens Industri idag. Jag är med i tidningen och uttalar mig om det; jag har dels åkt på många träningsresor – men också varit med och arrangerat träningsresor i olika former. Och nu jobbar jag ju på ett ställe där träning, rörelse och aktivitet är en självklarhet på resan!

Träningsresor trendigt

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!