Att vakna med fjället utanför fönstret

Varför man bor i Åre? För att vakna till vita fjälltoppar utanför fönstret varje vinterdag. Sätta fötterna mot golvet och gå upp och blicka upp mot himlen för att se vilken typ av dag det kommer att bli. Fast just nu sover jag ju inte hemma i min egen säng precis – däremot har jag fjället utanför fönstret ändå.

Idag blev det den typ av dag då man vill vara både lite inne och lite ute. Vi trodde vi skulle vara först på frukosten kl 7 men det var vi inte. Däremot var hotellgymmet tomt så jag körde ett pass med en hel del axelpressar och enarmsroddar i kabelmaskin. Såhär såg jag ut på ett ungefär:

holiday club sara rönne craft trainingwear IMG_0137

Sedan började jobbdagen; dels med möten på förmiddagen och sedan som på bilden nedan – med skärm och attgöra-listan framför brasan på Holiday Club. Är det winter workation så är det.

holiday club lobby

Efter ett tag blev vi hungriga så då åt vi lunch. Sanna, den fjärde personen i vårt winter workation-gäng sa att hon inte hade lämnat hotellet på hela dygnet. Vi hade ju ätit både middag, frukost och lunch här. Easy Kitchen på Holiday Club serverade köttbullar och är det något jag älskar så är det fjällköttbullar.

Det är de små grejerna i livet som gör det; som när man rullar in i Åsarna och går in på Skicenter och de har köttbullar i buffén – eller som lunchen idag. Apropå köttbullar; har du varit på restaurangen Meatballs i Stockholm?

holiday club easy kitchen

Efter lunchen åkte vi längdskidor. Jag och Katta tog milspåret medan Linda åkte i spåret runt Fröå tjärn. Jag ville helst ge upp när jag kommit halvvägs för jag fick varken ihop tekniken eller orken. Det gick alltså urbota dåligt. Jag tröstade mig lite med att det i alla fall var sagolikt vackert runtomkring mig. Det är inte så ofta jag åker just detta spår i dagsljus. Det ser ju mest ut såhär annars.

Nu blir det en sväng in i bastun och sedan middag – och några fler timmars jobb. Jag älskar detta sättet att leva på – och imorgon gör vi om det igen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!