Det är kravlöst och utmattande och hela hemligheten till varför jag älskar min träningsglädje

Det snurrar rätt så snabbt nu. Dagarna som kommer och dagarna som är. Det är lite som att leva bland karuseller; den ena åkattraktionen tar vid efter den andra. Det kittlar i magen och det står inte särskilt mycket stilla. Juni rullar iväg för snabbt och jag hittar inte bromsen. Är det ens lönt att dra i den. Var modig i år Sara, sa en vän till mig och jag kör på det spåret. Jag säger ja fler gånger än jag säger nej. Tänker att man kanske inte alltid behöver just tänka så mycket. Och faktiskt inte heller ha en enda plan.

Idag är det måndag och jag är i Stockholm i några timmar till. För 24 timmar sedan var jag i Öregrund på en midsommarfest med vänner som varade hela helgen.  Jag tog med mig mina minnen från Italien som jag kom hem från i onsdags och firade midsommar med Prosecco – och en löptur på midsommaraftons morgon.

Oavsett hur snabbt livet där utanför snurrar  vilar själen i andetagen i bröstkorgen och hjärtat som bultar innanför huden. Då finns inte tid att tänka på något annat än det som är här och nu; fötterna som rör sig snabbt över marken eller cykelhjulet som rullar nästan ljudlöst på vägen. Tankarna kommer av sig själva som lätta sommarmoln på en blå himmel. Det är kravlöst och utmattande och i den kontrasten ligger hela hemligheten till varför jag älskar min träningsglädje.

Ikväll har jag bara skogen i mina öron och Hälsingland under mina fötter. Jag har sommar runt omkring mig och det spelar ingen roll hur den sommarkvällen ser ut. Kvällssol eller spöregn, jag älskar livet oavsett.

golden hour

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!