Podcast om marathon

Nu ligger den ute: podden som vi spelade in igår, dagen efter Dublin marathon. Vi pratar snor och uppförsbackar som aldrig tog slut, ”skinny pizzas” och annan uppladdning, om oro över att den andre ville bryta – och om att springa i ingen mans land. Och förstås: om att skryta med sin medalj från målgång. Dessutom diskuterar vi huruvida vi vill springa marathon igen…

Gillar du att lyssna på podcasts om löpning och de som precis spelas in efter lopp – eller om du tycker om att lyssna på när just jag och Annika pratar – så ska du också lyssna på de podavsnitt vi spelade in efter Cyprus 4 day international challenge för två år sedan. Här finns alla podavsnitt.

Mind Apps är sponsor till min pod – de har tagit fram Mindfulness Appen som har 900 000 användare världen över. Jag har haft appen i min telefon i evigheter och det känns bra att kunna rekommendera något jag använder sedan tidigare!

Mindfulness Appen finns att ladda hem via App Store och Google Play. Genom appen kan du följa med på guidade meditationer som är 3 minuter – eller längre. Du kan också välja tysta meditationer eller vem som ska guida dig genom meditationen.

Min favoritapp från Mind Apps är Sömnappen som jag använder ofta; att lyssna på en sex minuters guidning innan jag sover är fantastiskt skönt och avslappnande!

> Här är bilder från Dublin marathon

träningsglädje talks BLOGG

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • Roligt avsnitt och vad grymma ni var båda två. Jag ska själv springa mitt första marathon på Stockholm marathon, så det är roligt att höra om erat lopp 🙂

    Linnea 2015-10-30 15:25:02
    Svara
    • Svar på Linneas kommentar.

      vad kul att höra Linnea, hoppas träningen och alla förberedelser går bra – och så själva loppet såklart!!

      traningsgladje 2015-10-30 17:10:56
      Svara
  • Lyssnade på podden under gårdagens mörka löptur, första gången jag har något annat än musik i öronen. Bra upplevelse! 🙂

    Nina 2015-10-30 09:43:53 http://najna.blogg.se
    Svara
  • Enda chansen för mig att få in ett långpass den här veckan är på lördag efter ett nattpass på jobbet. Jag ska ha poddavsnittet att se fram emot så går det nog lätt att motivera sig att komma ut!:)

    Frida 2015-10-28 16:53:36
    Svara
  • Woho ett avsnitt med Sara och Annika 🙂 Starkt jobbat av er att ta er runt! Heja heja!

    Matsdotter 2015-10-28 13:56:18 http://matsdotter.com
    Svara
  • Starkt jobbat! Ser fram emot en löptur med podden i öronen. Spännande att få höra mer om er upplevelse.

    Cindy 2015-10-28 06:59:35
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!