Vox Hotel

I fredags kväll checkade vi in på Vox Hotel i Jönköping. När jag öppnade dörren in till rummet önskade jag nästan att vi kommit dit några timmar tidigare. Vi hade världens utsikt mot Vättern och hotellrummet exploderade i en härlig doft av liljor.

Jag slog upp balkongdörren på vid gavel och blickade ut åt alla håll; och insåg sedan att vi hade full utsikt också från sovrummet!

Vox är ett häftigt och annorlunda hotell, och det känns väldigt otippat att det ligger just i Jönköping. Det är väldigt hi-tech, du checkar in och ut på egen hand genom egna touch screens och den trenden följer med hela hotellet. När du vill ha kaffe eller juice på frukosten så klickar du på en ruta på en iPad.

Vi hade ett stort rum med världens skönaste sängar och i detaljerna gick i guld, petroleum och plommon. Överlag är det generöst med svarta och mörka toner i hela hotellet vilket bidrar till ännu mer New York i Jönköping. Ett undantag är gymmet som konkurrerar med Hotell Tylösand om Sveriges vackraste utsikt att träna till.

Ett tips om du också bokar hotell i Jönköping, oavsett om du väljer Vox Hotel eller inte, är att äta middag på Restaurang Sjön (eller Sjönt som den heter om sommaren) som är Tommy Myllymäkis ställe.

Vox Hotell Jönköping www.traningsgladje.se Vox Hotell Jönköping www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Beatatjata: jag hade tyckt att detta hotell varit otippat i typ alla städer förutom Stockholm så inget ont om Jönköping – fin stad, jag förstår att du trivs! Kul att det händer mycket också i andra städer än Sthlm, det behövs!!!

    Anna: du får se till att hamna där helt enkelt

    Mari: ja det var ljuvligt

    Lisa: jag har aldrig sprungit Prinsens minne, lyckas alltid vara någon annanstans just då. Men stigen springer jag ju ofta ändå och det är härligt varje gång. Kul att du sprang, och roligt att ni gillade Halmstad. Sverige är fantastiskt!!

    Sara 2015-08-16 15:13:43
    Svara
  • Kul att du varit i Jönkan 🙂 Hade du ingen möjlighet att deltaga i Prinsens Minne i Halmstad? Jag var där och sprang för första gången på den omtalade stigen som du och din man brukar prata så varmt om. Vilket fint arrangerat lopp! Och vilken fin stad Halmstad är. Vi besökte också Skummelövsstrand och Mellbystrand. Har sällan besökt västkusten iom att vi har stuga på östkusten och jag blev alldeles betagen av miljön. Vi planerar att hyra stuga där nästa sommar och springa loppet igen 🙂

    Lisa 2015-08-16 12:46:34
    Svara
  • Vilket rum =) härligt!!

    Mari 2015-08-16 10:12:34 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
    Svara
  • Coolt! Dock är det osäkert om jag någon gång hamnar i Jönköping för övernattning 🙂 Restaurangen har vi varit på väg till många gånger när vi varit på genomfart men av olika anledningar har vi aldrig fått till det. Men nästa gång så!

    Anna (orka mera) 2015-08-16 08:51:48 http://piggelina.se
    Svara
  • Åh… otippat att det ligger i Jönköping… Kanske, men Jönköping är faktiskt en otroligt växande region! Bara på de år sedan jag flyttade hitåt (bor ett par mil utanför, jobbar inne i stan) så har det gått från ganska sömnig småstad till betydligt mer puls och utveckling! Jag trivs oerhört bra. Och får snarast boka in en staycation på Vox, inte sovit över där ännu 🙂

    beatatjata - Inte bara träning 2015-08-16 08:10:24 http://beatatjata.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!