Design by Lofsan

Jag har invigt ett plagg från Lovisa ”Lofsan” Sandströms designsamarbete med Röhnisch; design by Lofsan (i limited edition). Det är en kollektion löparkläder i strilren vit-gråskala men samtidigt lustfyllt genom ett piggt och levande mönster som gör att många av plaggen sticker ut och blir annorlunda.

Att träningsbloggare gör samarbeten med andra varumärken är något som verkligen blommat ut det senaste året (jag tänker till exempel på Hanna ”Fashionable Fit” Anderssons samarbete med Nelly) och Lofsans arbete med Röhnisch känns verkligen gediget och väl genomarbetat vad gäller såväl för- som efterarbete. Följer man Lofsan har man koll på att hon är ute mycket i butik och träffar ”fans” och kunder och bjuder in till VIP-kvällar och löparskolor och verkligen jobbar aktivt mot slutkund och bygger relationer – och därigenom bygger hon sig själv.

Genom allt det arbete jag noterat och under många år följt på mitt virtuella avstånd beundrar jag Lovisa för hennes långsiktiga och grundliga brand building som jag tycker hon lagt plattformen till för länge sedan genom ett konsekvent arbete med att vara tydlig och ha hög integritet. Hon har kört sitt race hela vägen och gör man det bra så lönar det sig!

Jag har en tröja från Lofsans löparkollektion; Carmen long sleeve. Jag gillar gråskalan som lättas upp med mycket vitt och detaljerna i alert aprikosrosa nyans. Men allra bäst är nog reflexdetaljerna som knappt syns i dagsljus, men som kommer synas tydligt i mörker, och att de sitter både fram- och baktill. Snett bak på sidan finns en ficka som rymmer smartphone, nycklar, pengar eller kreditkort.

Hur plaggen fungerar i tuffare väder vet jag inte, men det ser ut som en kollektion att känna sig snygg i med genomtänkt design. Plaggen är gjorda i mikrofiber och jag ser fram emot många sköna löprundor framåt vårkanten och svala sommarmorgnar med just den här tröjan.

Andra plagg som också finns i kollektionen är enfärgade shapetights  och vanliga löpartights i samma mönster som min tröja samt racer backs, t-shirts, väst och löparjacka. Här är alla plagg i kollektionen!

Bra jobbat Lovisa Sandström, du får tummen upp från mig här i Åre! Dels för kollektionen som helhet men också hur du jobbat fram den – och framförallt dig själv.

design by lofsan röhnisch 01design by lofsan röhnisch 03design by lofsan röhnisch 02

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • […] Jag använde en del träningskläder från Röhnisch sedan i vintras, bland annat i den här kombon: Röhnisch shape tights och Röhnisch löparjacka. Och såklart Lofsans design för Röhnisch. […]

    Röhnisch shape tights 2015-08-13 17:06:18 http://www.traningsgladje.se/2015/08/rohnisch-shape-tights-2/
    Svara
  • Madelaine: fina fina du, tack!

    Linda: rätt ”snug” fit, men du – scrolla ner några inlägg och kolla in blommiga jackan (ej Lofsans design men det är en Röhnisch) den är luftigare!

    Träningsglädje 2015-03-30 23:54:40
    Svara
  • Så fint inlägg – håller med om Lofsan, sjukt bra brand building där. Och grymt snygga kläder! Är SÅ sugen på jackan men frågan är om den går på. Hur är storlekarna?

    La Linda / Better Bloggers 2015-03-30 22:07:34 http://betterbloggers.se
    Svara
  • Och du är skitsnygg modell.
    Snygg kombo 🙂

    Madelaine 2015-03-30 16:28:32 http://www.foodclean.wordpress.com
    Svara
  • Pilla: ja tummarna upp!

    L: vet inte riktigt, skulle nog köpa en jacka i sådana fall, jag har bara tröjan!

    Sara 2015-03-30 12:51:49
    Svara
  • Den ser kjempefin ut! Skal kjøpe meg en ny løpejakke i år, tror du denne vil duge? Er den vindavstøtende?

    L 2015-03-30 10:56:41
    Svara
  • Instämmer. Riktigt snygg kollektion måste jag säga!

    pilla 2015-03-29 19:14:08 http://runwayp.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!