Guide till Åre – bästa tipsen

I det senaste numret av Women’s Health har jag skrivit en guide till Åre: var man ska yoga, fika eller åka skidor till exempel. Åre har så mycket bra saker så det var svårt att välja ut de bästa tipsen – men jag är nöjd med min mix av klassiska höjdare och sprillans nytt.

Jag hoppas ni kommer hit i vinter! Kommentera gärna och fråga om specifika tips till Åre eller frågor du undrar över – eller skicka ett mail till [email protected].

Tips till Åre finns också på visitare.com/are som är den digitala turistbyrån för Åre (och alla andra byar i Åre kommun inklusive Storlien och Bydalsfjällen till exempel).

Jag håller som bäst på att göra en bucket list över allt jag vill göra i vinter och på den listan finns det bland annat med ett besök på Ripan i Trillevallen – utsikten ska tydligen vara helt magisk! Kanske blir det i kombo med lite tur- eller längdåkning.

Vad står på din vinterbucket?

guide womens health åreguide i womens health omslag

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Jag har inte funderat klart men JUUUUUULMYYYYS står högt på listan. Ska försöka vara totallledig jul- och nyårsveckan för första gången på länge.
    Sen ska jag köpa längdskidor och åka på dem (kanske får hyra skate 😉 )
    Och så vill jag springa i en snöig skog och inte minst – åka till Åre och åka skidor med dig!

    Katten - Bucket Life 2014-11-25 22:31:02 http://www.bucketlife.se
    Svara
  • Du anar inte vad Årepepp man blir av att läsa din blogg! 🙂

    Jess 2014-11-25 21:55:44 http://jessansworld.blogg.se
    Svara
  • Jag är tacksam för alla Åretips! Vi åker upp ett par gånger om året och nästa gång ska jag besöka det där caféet i Mörsil (?) som du tipsat om. Förra gången upptäckte vi Copperhill efter tips från dig. Det blir repris igen. Trillevallen har vi åkt förbi, låter som värt ett besök. 🙂

    Camilla 2014-11-25 20:31:51 http://www.camillasdagar.blogspot.com
    Svara
  • Elna: åh så härligt!!!

    Sara 2014-11-25 13:26:09
    Svara
  • Åh, min vinterbucket börjar ikväll, vi ska börja fixa inför snötillverkningen i vår skidbacke här i Huskvarna så vi kan dra igång när kylan kommer. Var med och gjorde snö första gången förra året och det är superkul och världsbra träning att greja med snökanoner och slangar – och även om backen jämfört med Årebackar är yttepyttliten är det galet kul att åka när man varit med och tillverkat snön. Är dock vääääldigt sugen på att komma upp till Åre och testa backarna där!

    Elna 2014-11-25 11:33:31 http://www.formcykel.se
    Svara
  • L: sköna kontraster!!!

    admin 2014-11-25 08:50:47
    Svara
  • Hm, jeg har ingen, tror jeg må lage meg en. Men det er i allefall to jeg har tenkt: gå mye på ski og reise til Dubai!

    L 2014-11-25 08:40:51
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!