Creamy double chocolate shake

Allt som är gott heter något med double chocolate. Och är det extra gott har det extra långa namn. Min  creamy double chocolate protein shake skulle kanske egentligen kallats  creamy double chocolate banana almond protein shake. Om den smakar som chokladmilkshake med hint av banan? Svar ja.

Jag är inte helt hundra på den exakta definitionen av double chocolate men i min shake blev det raw kakaopulver och chokladproteinpulver. Det förstnämnda från Goforlife och det sistnämnda kom i en blandad låda jag fått från Milebreaker. Bananen är inga konstigheter utan kom direkt från ekologisk odling långtbortistan via Daglivs och mandelsmöret (eko) har jag fått testa från Fitnessguru. Jag har köpt mandelsmör förut och inte varit superimponerad av smaken men detta var fantastisk gott och jag skulle absolut kunna köpa det anyday. Dessutom anses mandelsmör nyttigare än jordnötssmör. Sist men inte minst: mjölk. Eko, såklart.

Just ja – toppingen. Inte att förglömma. Kakaonibs! Ingen smoothie hemma hos mig görs numer utan topping. Särskilt inte när den ska fotas!

double chocolate protein shake

double chocolate protein shake

double chocolate protein shake

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!